Ga naar de inhoud

ABN AMRO periodieke betaling

Nieuwe overboeking aanmaken Log in in Internet Bankieren. Klik in het persoonlijk menu op 'Rekeningen'. Kies vervolgens de rekening waarmee u de periodieke overboeking wil betalen door erop te klikken. Klik rechtsboven op de gele knop 'nieuwe overboeking'.

Stap 2

Betaalgegevens invoeren Bij 'Bedrag' vult u het over te boeken bedrag in. Bij 'Naar' vult u het rekeningnummer:
NL56 RABO 0190 5934 74
t.n.v. Stichting Vrienden van de Voedselbank Rotterdam.

Stap 3

Maak de overboeking periodiek Linksonder kunt u aangeven of een overboeking 'eenmalig' of 'periodiek' is. Voor een periodieke overboeking klikt u daar op de knop 'periodiek'. Stel de periode tussen overboekingen in. Is de overboeking 1 keer per maand? Kies dan 'Elke 1 maand(en)'. Kies de begindatum. Bepaal een einddatum. Een einddatum is verplicht. U mag een 'fictieve' datum invoeren, bijvoorbeeld in het jaar 9999.

Stap 4

Wisselende bedragen Met een variabele periodieke overboeking kunt u bijvoorbeeld iedere maand een bedrag overmaken naar uw spaarrekening, maar u zorgt wel dat er altijd een bepaald bedrag op uw betaalrekening blijft staan. Vink 'Wisselende bedragen' aan. Vul het gewenste resterend saldo in. Het minimumbedrag is al ingevuld, maar dat kunt u aanpassen. Bepaal een maximumbedrag.

Stap 5

Uitzonderingen Vink eventueel 'Uitzonderingen' aan om bepaalde maanden uit te sluiten. Hier kunt u aangeven dat een betaling eenmalig niet in een bepaalde maand hoeft of dat dit nooit in een bepaalde maand hoeft.

Stap 6

Afronding Klik op 'opslaan en nieuwe overboeking' als u nog een overboeking wilt doen. Klik op 'volgende' als u klaar bent. U komt dan in de Takenlijst van Internet Bankieren terecht waar u uw opdrachten bevestigt.

Meer weten over perodieke betaling via de ABN AMBRO
klik hier